Rize'de Sel / Rize'de Sel Felaketi: 1 Ölü - Haberler

Rize'de Sel / Rize'de Sel Felaketi: 1 Ölü - Haberler. Güneysu ilçesinde ise yan derenin taşması sonucu ilçe merkezini su bastı. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı. Rize'de sel ve heyelanmuhittin sandıkçı/anadolu agency. Vatandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor. İl genelinde dün öğleden sonra başlayan şiddetli sağanak sonucu güneysu ilçesinde yamaçtan kayan toprağın bir kısmını yıktığı ahşap evde bulunan.

Rize'nin yanı sıra erzurum, samsun ve ordu il afad ekipleri ile akut ve i̇dak ekipleri mahsur kalanları güvenli bölgelere tahliye etti. Rize'nin yanı sıra erzurum, samsun ve ordu il afad ekipleri ile akut ve i̇dak ekipleri mahsur kalanları güvenli bölgelere tahliye etti. Çöken 3 katlı bina enkazında 2 kişi aranıyor. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Sel nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi.

Rize'de sel felaketi yaşanınca Kocaoğlu havalimanından döndü
Rize'de sel felaketi yaşanınca Kocaoğlu havalimanından döndü from www.gercekizmir.com
Ekipler, haber alınamayan 1 kişiyi arama çalışmalarına devam ediyor. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Eve ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Vatandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor. Güneysu ilçesinde ise yan derenin taşması sonucu ilçe merkezini su bastı. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 7'ye yükseldi. Şiddetli yağışların görüldüğü rize muradiye'de 3 kişi toprak altında kaldı.

Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor.

Güneysu ilçesinde ise yan derenin taşması sonucu ilçe merkezini su bastı. Arama ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgi alan bakanlar sel bölgelerinde incelemelerde bulundu. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 7'ye yükseldi. Kentte birçok derede su seviyesi kısa sürede metrelerce yükseldi. Afad'dan yapılan açıklamada, merkez muradiye beldesinde 2, güneysu ilçesinde 1, güneysu'ya bağlı ballıdere köyünde 3 vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 4 kişiyi arama çalışması yürütüldüğü bildirildi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ve ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye gidiyor. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Öztunç açıklamasında karadeniz i̇klim eylem planı'nın uygulanmadığını belirterek i̇nsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, ormansızlaşma, hes'ler.

Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ve ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu rize'ye gitti. Rize'de kayıp olan 1 kişiyi arama çalışması devam ederken, 7 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Rize'de sel ve heyelanlarda mahsur kalanlar için ekipler seferber oldu. Heyelan ve selde 5 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi aranıyor.

Rize'de sel 2 can aldı
Rize'de sel 2 can aldı from d.pazar53.com
Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Rize'de kayıp olan 1 kişiyi arama çalışması devam ederken, 7 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle oluşan selde 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Vatandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor. Yıkılan eve ulaşan arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Sel ve heyelanın vurduğu rize'de hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Güneysu ilçesi tepebaşı mahallesinde ise halil arıcı selde kayboldu.

Arama ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgi alan bakanlar sel bölgelerinde incelemelerde bulundu.

Rize'de sel ve heyelanmuhittin sandıkçı/anadolu agency. Muradiye'de meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 3 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı, güneysu'da ise 1 kişi kayıp. Vatandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor. Rize'nin yanı sıra erzurum, samsun ve ordu il afad ekipleri ile akut ve i̇dak ekipleri mahsur kalanları güvenli bölgelere tahliye etti. Rize'de sel ve heyelanlarda mahsur kalanlar için ekipler seferber oldu. Sel nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi. Sel ve heyelanın vurduğu rize'de hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Rize'yi etkisi altına alan sağanak yağış sonrası dereler taştı, evleri su bastı. Güneysu ilçesinde ise yan derenin taşması sonucu ilçe merkezini su bastı. Eve ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Rize'de sel ve heyelanlarda mahsur kalanlar için ekipler seferber oldu. Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 4 kişiyi arama çalışması yürütüldüğü bildirildi. Öte yandan ilçede şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı.

Afad'dan yapılan açıklamada, merkez muradiye beldesinde 2, güneysu ilçesinde 1, güneysu'ya bağlı ballıdere köyünde 3 vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Rize'de öğle saatlerinden itibaren etkisi gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Rize'de dün öğleden sonra etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle zarar gören bölgelerde inceleme yapmak için i̇çişleri. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 7'ye yükseldi. Güneysu ilçesinde ise yan derenin taşması sonucu ilçe merkezini su bastı.

Rize'de Sel Felaketi - Son Dakika
Rize'de Sel Felaketi - Son Dakika from foto.sondakika.com
Bölgede sel ve heyelan nedenile hayatını kabedenlerin sayısı 6'ya yükselirken, kentte 103 kişinin tahliye edildiği bildirildi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan selde, can kaybı sayısı 6'ya yükseldi. Bakanlar bugünde bölgede incelemelerini sürdürecek. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Cumhurbaşkanı erdoğan, rize'deki sel ve heyelanlarla ilgili i̇çişleri bakanı soylu ve rize valisi çeber ile telefonda görüşerek bölgedeki durum hakkında bilgi aldı. Şiddetini arttıran yağışlar sonucunda merkez, güneysu ve çayeli ilçeleri başta olmak üzere birçok yerleşim biriminde çok sayıda noktada heyelan ve taşkın olayları meydana geldiği belirtildi. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Vatandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor.

Sel nedeniyle 8 kişi kayboldu. Rize'de çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği sel afeti sonrası dsi̇ bölge müdürlüğü tüm ekipleri ile bölgeye çıkarma yaptı. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Şiddetini arttıran yağışlar sonucunda merkez, güneysu ve çayeli ilçeleri başta olmak üzere birçok yerleşim biriminde çok sayıda noktada heyelan ve taşkın olayları meydana geldiği belirtildi. Ekipler, haber alınamayan 1 kişiyi arama çalışmalarına devam ediyor. Rize'nin yanı sıra erzurum, samsun ve ordu il afad ekipleri ile akut ve i̇dak ekipleri mahsur kalanları güvenli bölgelere tahliye etti. Şiddetli yağışların görüldüğü rize muradiye'de 3 kişi toprak altında kaldı. Vatandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan selde, can kaybı sayısı 6'ya yükseldi. Rize'de sel ve heyelanmuhittin sandıkçı/anadolu agency. Rize valiliği'nden yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili yazılı açıklama yapıldı. 103 kişinin tahliye edildiği kentte, ev ve iş yerleri selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla kaplandı, otomobiller toprağa gömüldü.cumhurbaşkanı.

Rize'de Sel / Rize'de Sel Felaketi: 1 Ölü - Haberler Rize'de Sel / Rize'de Sel Felaketi: 1 Ölü - Haberler Reviewed by Doeme1995 Bosch on July 15, 2021 Rating: 5

No comments